Начало Пресцентър Новини Поздравителен адрес от БАРЗ по случай Деня на растителната защита

Поздравителен адрес от БАРЗ по случай Деня на растителната защита

16.01.2022

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

За мен е чест и удоволствие, от името на Българската асоциация за растителна защита, да Ви поздравя по случай професионалния празник на растителнозащитника  и отбелязването на 126 години от началото на растителнозащитна дейност в България.

Отправям този поздрав към всички растителнозащитници от държавната администрация, науката, образованието и бизнеса, които усърдно и отговорно работят за опазването на растенията и допринасят за устойчиво селско стопанство и производството на качествени и безопасни храни.

През последните години всички ние сме изправени пред още по-големи предизвикателства и трудности, но благодарение на традициите в нашата дейност и високото ниво на професионализъм на специалистите по растителна защита във всички сфери, успяваме да допринесем за ефективното решаване на поставените ни задачи и достойното развитие и утвърждаване на професията.

Уважаеми колеги,

По случай този празничен ден бихме желали да засвидетелстваме своето уважение към всички Вас и Ви желаем преди всичко здраве и късмет, но и много ентусиазъм и упоритост, за да поддържате високия професионализъм и отговорност, с които практикувате тази достойна за  уважение професия.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

16.01.2022 г.                                                              Доц. Д-р Петър Николов

                                                                                   Председател на УС на БАРЗ