Проекти по Оперативна програма „Добро управление“
1.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0019 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - София град“
2.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0023 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Благоевград“
3.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0011 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - град Варна“
4.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0028 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Пловдив“
5.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0006 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Велико Търново“
6.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0007 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Хасково“
7.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0030 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Сливен“
8.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0020 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Враца“
9. РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0008 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Плевен“
10.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0029 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Добрич“
11.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0022 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Монтана“
12.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0009 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Габрово“
13.РЕЗЮМЕ НА ПРОЕКТА: № BG05SFOP001-2.019-0035 „Подобряване на специализираните знания и умения на служителите в Областна дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ - Смолян“